Isnin, 17 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam






Done follow Merepek Gila


Jumlah follower saye 




Sope2 lagggy nk joinn???COME ONN BABAy...Cheh...Poyo pulakk...Huw...
Ditunggu2 niii...!Hehew...





79 ulasan:

  1. Done babeh :) . Senarai peserta telah dimasukkan jomlah bw ramai ramai ;)

    BalasPadam
  2. Dush!! Dush!!
    Lebam tak? hehehe

    Miss z datang sini
    Datang dari segmen ini
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oukey boss..Tpy,kalau itew da foloww..follow blikk tauu.. :p

      Padam
  3. Salam kenalan..terjah dri segmen y sama =)

    BalasPadam
  4. saya dari segmen yang sama. jemput follow blog kita jugak yew. sy dah follow awk :)
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  5. completed follow your blog,
    http://nramminzul.blogspot.com/2012/09/egmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  6. Done Follow You . . .

    Please Follow Me Back . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  7. hehe.. dari segmen yang sama.

    da follow..heheh

    help me ples.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    BalasPadam
  8. DONE FOLLOW !!!
    Dari segmen yang sama ..
    jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

    BalasPadam
  9. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)

    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  10. Follow sini dari segmen yang sama.. (: *fiqah tak tahu fiqah dah follow ker belum blog ini,kalau letak follower gadget yang besar tuh senang sikit nak tahu.kalau fiqah tak follow mohon inform fiqah yer (:*

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. oukeyy...dah follow...awak belumm follow blgo saya yg comot ni lagy..tapi x pela.. :)

      Padam
  11. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  12. Singgah BW sini dari segmen yang sama... http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehew...Kalau sudii follow my blog yg comot ni gakk aww..??

      Padam
  13. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  14. Hai. Datang singgah dari segmen yang sama. Dah follow awak, jangan lupa singgah blog kite :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  15. Hai, salam dah follow sini dari segmen sama.. Jom follow sy jugak..

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  16. datang dari segmen yg sama ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  17. done fllow sini dri segmen yg same .
    jgn lupe singgah2 ye. hehe.

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  18. segmen same
    http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  19. DONE FOLLOW !!!
    Dari segmen yang sama ..
    jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  20. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    BalasPadam
  21. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  22. hye2 !! datang dari segmen yang sama
    salam perkenalan !
    boleh like facebook fanpage FL Bloghouse kat sidebar update terkini, tq ! :D

    *kalau sudi vote yana kat PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX ya ? tq ! =))

    BalasPadam
  23. Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

    BalasPadam
  24. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    BalasPadam
  25. follow back ye :DD
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  26. http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    salam perkenalan..kita pon dr segmen yang sama jugak..
    done follow u,jgn lupa follow sy yerw..=)

    BalasPadam
  27. datang dari segmen sama dan follow awk..nice to know u.. ^_^

    BalasPadam
  28. datang dari segmen merepekGILA.. salam perkenalan! jom singgah blog saya..

    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  29. salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  30. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P

    http://peekachumey.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. Hai singgah dari jauhh . http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  32. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    BalasPadam
  33. follow :)
    http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  34. saya datang dari segmen yang sama datang singgah sini dan follow...salam persahabatan...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  35. lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. dari segmen sama. follow saya juga :)
    http://karipapkensar.blogspot.com

    BalasPadam
  37. dari segmen yang sama. done follow. :)

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  38. jalan-jalan dan tersangkut kat blog ni. hehehe. singgah dari segmen yang sama. Salam kenal! Jom singgah

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  39. Salam,done follow u!!

    jemput singgah -->

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  40. haii , singgah sini . jangan lupa follow semula yer ?
    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  41. done follow sini...
    follow me back..heheh..XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  42. awak . follow back me ehhh :)
    http://omeylatte.blogspot.com/2012/09/tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  43. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  44. hai..datang dari segmen yang sama..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  45. follow sini =))
    jgn lupa follow balik tau..
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    BalasPadam
  46. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  47. dtg dri segmen yg sama follow sini
    http://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  48. salam bw,,,

    follow sini

    bw blog sy plak ya^^
    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  49. blogwalking dari segmen jom tingkatkan followers sampai lebam ;)

    http://azeemagilesengalayam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  50. bw dan follow sini dari segemn sama..jom follow kathy lak
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  51. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  52. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  53. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  54. jemput singgah
    http://www.blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  55. Dari segmen yang sama ^^
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    BalasPadam
  56. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    BalasPadam
  57. singgah segmen sama
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  58. Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik tau tau tau?

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  59. salam perkenalan + follow

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  60. salam kenal dr segmen sama
    singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  61. Hai, follow sudah, jom BW...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  62. salam kenalan ya... datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  63. salam , blogwalk here n done follow , :D
    dari segmen sama ,

    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    p/s: blog baru

    BalasPadam
  64. saya dari segmen yang sm. Salam perkenalan..:)

    BalasPadam
  65. toing toing ,done folo u sayang dari segmen yg sama :)

    BalasPadam
  66. Hi...salam perkenalan..
    done follow n singgah..
    jom singgah belog saya.. :)

    http://meazrynn.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  67. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom follow balik :)

    BalasPadam
  68. done follow here dari segmen sama. sudikan diri follow kita balik :)
    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    BalasPadam
  69. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    BalasPadam
  70. Jemput join :)
    http://shimastory.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-disember2012-by.html

    BalasPadam